A gépek javítása mellett különbözõ kenõanyagok forgalmazásával foglalkozunk. Nagy választékban kaphatóak eredeti jó minoségü belarus alkatrészek, emelett kardánok akkumulátorok
mezõgazdasági gépek gumiabroncsai kaphatók.

Vállaljuk vízhûtok javítását, hidraulika tömlõ gyártását
Szervízcsarnokunkban a kis és nagy javításokat egyaránt elvégezzük az olajcserétõl a motorjavításig, továbbá vállaljuk szervó felépítését,  turbósítást, sebváltójavítást, diferenciálmû javítást, villamosság szerelését, kiépítését, indítómotorok és generátorok javítását.
klíma hûto javítást, olajhûtõk javítását, klíma rendszerek felszerelését, adagoló szakszerû javítását le és felszereléssel együtt.

A megbízhatóság a névjegyünk!

A meghibásodott gépek elszállításáról gondoskodunk, több jól felszerelt szervíz autó áll rendelkezésre a kisebb és nagyobb hibák elhárítására.szervízünkbe nagy tudással és tapasztalattal rendelkezõ munkatársak állnak rendelkezésre.

Az elvégzett szakszerû munkákra és az általunk beszerzett, beépített alkatrészekre garantált fél év garanciát vállalunk.

Vállalunk cégek és magánszemélyek gépenek folyamatos szervizelését karbantartását.

Emellett a telepünkön üzemel márka kereskedés, használt és új traktorok adás-vétele. Emelett különbözõ talajmûvelõ eszközök, mûtrágya szórók, pótkocsik, vetõgépek, fûkaszák, rendkezelõk adás vétele.
Szakszerû hiba feltárás, hiba jegyzõkönyv készítése a hivatalos szervek felé.


Eredeti   BELARUS  alkatrészek nem bolti értékesítése.  Amennyiben szüksége van bármilyen BELARUS alkatrészre, kenõanyagra keressen minket e-mailben, vagy hívjon telefonon.
Elérhetõségink:
7020  Dunaföldvár
Táncsics Mihály utca 8.

Telefon:
+3630/ 215 1772

E-mail:
trakiszaki2012@gmail.com
www.000webhost.com