Elérhetőségink:
7020  Dunaföldvár
Táncsics Mihály utca 8.

Telefon:
+3630/ 215 1772

E-mail:
trakiszaki2012@gmail.com


Partnerünk:
A gépek javítása mellett különbözo kenoanyagok forgalmazásával foglalkozunk. Nagy választékban kaphatóak eredeti jó minoségü belarus alkatrészek, emelett kardánok akkumulátorok
mezogazdasági gépek gumiabroncsai kaphatók.

Vállaljuk vízhutok javítását, hidraulika tömlo gyártását
Szervízcsarnokunkban a kis és nagy javításokat egyaránt elvégezzük az olajcserétol a motorjavításig, továbbá vállaljuk szervó felépítését,  turbósítást, sebváltójavítást, diferenciálmu javítást, villamosság szerelését, kiépítését, indítómotorok és generátorok javítását.
klíma huto javítást, olajhutok javítását, klíma rendszerek felszerelését, adagoló szakszeru javítását le és felszereléssel együtt.

A megbízhatóság a névjegyünk!

A meghibásodott gépek elszállításáról gondoskodunk, több jól felszerelt szervíz autó áll rendelkezésre a kisebb és nagyobb hibák elhárítására.szervízünkbe nagy tudással és tapasztalattal rendelkezo munkatársak állnak rendelkezésre.

Az elvégzett szakszeru munkákra és az általunk beszerzett, beépített alkatrészekre garantált fél év garanciát vallalunk.

Vállalunk cégek és magánszemélyek gépenek folyamatos szervizelését karbantartását.

Emelett a telepünkön üzemel márka kereskedés, használt és új traktorok adás-vétele. Emelett különbözo talajmuvelo eszközök, mutrágya szórók, pótkocsik, vetogépek, fukaszák, rendkezelok adás vétele.
Szakszeru hiba feltárás, hiba jegyzokönyv készítése a hivatalos szervek felé.


Eredeti                                                      alkatrészek nem bolti értékesítése.  Amennyiben szüksége van bármilyen BELARUS alkatrészre, kenoanyagra keressen minket e-mailben, írjon fórumunkra, vagy hívjon telefonon.
www.000webhost.com